У Рівному відкрили найбільший паб міста — «Сталева Гора»

У Рівному досить мала кількість закладів, де можна вільно, в приємній атмосфері насолодитися якісним крафтовим пивом. Тому у творців “Сталевої Гори” з’явилася ідея просторого пабу, де не тільки вариться та споживається пиво, а й повноцінно втілений сам принцип пабної культури — прийнятні ціни, демократичний дрес-код, сервіс, доступний майже кожному жителю нашого міста.

“Сталева Гора” займає два поверхи і може розмістити до 400 відвідувачів. У закладі можна обрати один з трьох залів: на першому поверсі знаходиться пабна зона та фан-зона, де відвідувачам запропонують випити пива та перекусити з друзями, повболівати за улюблені спортивні команди, на другому — лаунж-зона, де буде комфортно відпочити великій компанії, сцена та велика дитяча кімната, де сподобається розважитись маленьким відвідувачам. Найближчим часом у “Сталевій Горі” планують відкрити і спеціальну ігрову зону для дорослих, де можна буде пограти в електронний дартс та бір-понг.

У закладі варять два види пива “Stahlberg” (з нім. “сталева гора”) — темне та світле. Це класичний німецький пілснер, для приготування якого не використовують жодних сторонніх домішок, а тільки хміль, солод, воду та живі дріжджі. Всю сировину привозять у заклад з Німеччини, а хмільний напій варять за німецькими технологіями. Таким чином, пиво має традиційний та приємний смак, який задовольнить будь-якого поціновувача хорошого крафтового пива.

Меню у пабі дуже різноманітне та ціни у ньому доволі демократичні. Меню було розроблене спеціально під пиво — є багатий асортимент закусок, пивні сети для великих компаній. Головна родзинка “Сталевої Гори” — оригінальні чипси із солоного огірка, смажені у фритюрі. Прочитавши про незвичну закуску в меню, відразу ж хочеться скуштувати новинку під пиво!

У закладі все продумано до деталей — інтер’єр, сервіс, їжа, пиво, розваги. З вечора п’ятниці тут діє спеціальна шоу-програма. Відтепер можна відпочивати з друзями під якісну музику рівненських виконавців, а також стати учасником різноманітних рухливих конкурсів від закладу, де переможці у подарунок отримують безкоштовне пиво від пабу.

Источник: Ого