BEER.INSIDE Два пивовара

Ця невелика крафтова пивоварня розташована в м. Одесі. Варити пиво тут почали з 2017 року, коли майбутні власники броварні опановували варку пива на домашньому обладнанні за книжками та відео з Ютюбу і зрозуміли, що головне у створенні смачного напою – ентузіазм та натхнення пивовара.

Згодом власники пивоварні опановували пивну науку в Школі Пивовара в м. Києві, переймали досвід у кращих українських і закордонних пивоварів, пивних дегустаторів. Встановили пивоварне обладнання українського виробника «Термо-Паб» для варки пива на 1 тонну, отримали ліцензію на виробництво, закупили необхідну сировину та почали варити своє пиво, яке реалізовували в фірмовому магазині.
Пивоварня «Два пивовара» за час свого існування значно розширила асортимент пива. Нині тут варять 8 постійних сортів пива, а також радують шанувальників новинками, які розливаються в скляну пляшку. Максимальний об’єм виробництва пива складає 8 тонн у місяць.
Сергій ШЕВЦОВ, власник пивоварні «Два пивовара»:
– «Два пивовара» – маленька сімейна броварня, на якій використовується лише ручна праця, тому й варити пиво треба мінімум удвох. Так назва пивоварні і знайшлась сама собою.
Ми прагнемо задовольнити потреби споживача, тому варимо «зрозуміле» класичне пиво. Та водночас надаємо можливість жителям міста скуштувати пиво, зварене за міжнародними рецептами та звичаями.
Придбати пиво пивоварні «Два пивовара» можна у фірмовому магазині в м. Одеса.